Συμμετοχή στο ντοκιμαντέρ: “Τροφή για την Πάρο, Μια Συνταγή για Καλλιέργειες”
Η Έλενα Συμεωνίδου, διαχειρίστρια στο Καμάρανθο, μιλάει για τις φυσικές καλλιέργειες που γίνονται στο αγρόκτημα σε ντοκιμαντέρ του Undiana University, School of Informatics & Computing.
Σπουδαστές και καθηγητές του Πανεπιστημίου της Indiana, School of Informatics & Computing (IUPUI), έκαναν την παραγωγή του ντοκιμαντέρ “Τροφή για την Πάρο: Μια Συνταγή για Καλλιέργειες” το καλοκαίρι 2018.
Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην σημερινή γεωργία στην Πάρο και εξετάζει τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν οι αγρότες σήμερα για την παραγωγή τροφίμων και τον αντίκτυπο που έχουν αυτές οι τεχνικές στους νησιώτες και τους τουρίστες.